Ημέρα 5:
10.00-11.30
Γευσιγνωσία ελαιολάδου. Επεξήγηση θετικών οργανοληπτικών
χαρακτηριστικών του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, δοκιμή και
αξιολόγηση 3 διαφορετικών δειγμάτων
ελαιολάδου.
11.30-14.00
Μαγειρική με ελαιόλαδο (συμμετοχική μαγειρική παραδοσιακών
συνταγών με ελαιόλαδο). Γεύμα συνοδευόμενο από κρασί
του αγροκτήματος.
Απόγευμα ελεύθερο
Ημέρα 6:
09.00-14.00
Περιήγηση στην ορεινή Ζάκυνθο. Επίσκεψη σε οινοποιείο
και τυροκομείο. Γεύμα σε παραδοσιακό μαγειρείο της πόλης.
19.00-21.00
Αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα με τοπική κουζίνα και
παραδοσιακή Ζακυνθινή μουσική.
Ημέρα 7: Ημέρα αναχώρησης
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους στο τέλος της εβδομάδας
ενημερωτικό φυλλάδιο με τις λεπτομέρειες της γευσιγνωσίας
και αξιολόγησης του ελαιολάδου, τα μυστικά του ιδανικού τρόπου
επεξεργασίας και τις συνταγές των τοπικών πιάτων
που μαγειρέψαμε μαζί.
Αφήστε μας την Εμπειρία σας !